News

HRVATSKI PROIZVOD U HRVATSKOM DOMU

Bratovština Marijanski zavjet je izdavač priručnika koji jasno, konkretno i primjenjivo objašnjava kako poboljšati plasman proizvoda putem interneta.  Povodom otvaranja našeg web shopa CroBuy, kojim ne želimo uništiti konkurenciju, nego je stvoriti, predstavit ćemo i ovaj priručnik, jer za cilj imamo podići tržišnu vrijednost hrvatskih autohtonih proizvoda.

U narednom vremenu, u našem blogu iznijet ćemo mnoga važna poglavlja iz socijalnog poduzetništva, a koja se objedinjena mogu naći u našoj knjizi čije ime je i naslov ovog teksta.

Kroz ovaj priručnik, željeli smo sakupiti sva važna pitanja i odgovoriti na probleme u marketingu s kojima se susreću mali gospodarstvenici, braniteljske zadruge, seoska domaćinstva, kućne radinosti. Ukratko svi koji se bave malom proizvodnjom.

Bratovština Marijanski zavjet svojim petogodišnjim hodočašćem kroz cijelu Hrvatsku, srela je mnoge ljude koji se bave nekim oblikom malog poduzetništva. Primijetili smo obrazac koji se vrlo često ponavlja, a to je da ljudi imaju vrlo kvalitetan autohtoni proizvod, ali nemaju tržište na koje bi ga plasirali. Naime poduzetnici koji su na primjer iz Kratečkog, Gornjeg Kosinja, Levinovca, Filipovca neće imati priliku plasirati svoj proizvod kao netko iz Mokošice, Kaštela i tako dalje. Socijalno poduzetništvo za cilj ima pomoći društvenoj zajednici. Naš tim Crobuy iz tog razloga želi pomoći svim našim partnerima i posjetiteljima naše stranice da se informiraju, educiraju te motiviraju u svom poduzetničkom radu.

Cilj nam je oko CroBuya okupiti što veći broj proizvođača i umjetnika koji imaju autohtoni hrvatski proizvod te ponuditi svjetskom tržištu kvalitetan proizvod, ali koristeći znanja i tehnologiju, želimo ga  prezentirati i dostaviti na jednostavan i kupcu prihvatljiv način.

Kako bi mi i naši partneri stigli do svog cilja, otvaramo vrata naše web trgovine kojom želimo svima onima koji su daleko od svog doma imali priliku dohvatiti stvaran autohtoni komadić Domovine iz ruku onih koji u njoj i dalje žive i dalje ju grade.

Ukoliko želite proširiti svoje znanje u  Internet marketingu ili želite nekome pomoći da se educira, naručite knjigu putem maila: info@crobuy.hr.