Ako ste hrvatski obrtnik, proizvođač, umjetnik, a želite proširiti svoje prodajne kanale na inozemno tržište, CroBuy je mjesto za vas. Glavni uvjeti su da ste vi direktan proizvođač, a da je vaš proizvod autohtoni lokalni proizvod (sirovina ne smije biti iz uvoza). Potrudit ćemo se da Vaš proizvod nađe svoj novi dom preko naše platforme.

Naš cilj je prodati što više Vaših proizvoda, te predstaviti Vas i Vašu pravnu osobu na najučinkovitiji način, a na Vama je da omogućite autohtone lokalne proizvode, kako bi ih mogli ponuditi kao CroBuy brand.
Posebna pogodnost je oglašavanje preko Google Ads, Google Display Network, Instagram-a i Facebook-a te preko našeg Crobuy branda kojega web alatima smještamo u vrh on line ponude kako bi brandovi i proizvodi Hrvatskog tržišta našli svoje mjesto na svjetskom tržištu!

KAKO POSTATI PROIZVOĐAČ NA CroBuy-u

CroBuy plasira i prodaje tvoj proizvod! #kupujmohrvatsko  #vrijemejedakupujemohrvatsko . Zajedno biramo koji od vaših proizvoda će se plasirati na web shop-u. Vi odlučujete prodajnu cijenu. Proizvode slikamo profesionalno u našem photo studiu na adresi Poljana Zdenka Mikine 45, Zagreb. Potrebno je bar jednog set-a vaših proizvoda dostaviti nama (direktno, poštom ili autobusom) kako bi mi mogli proizvode slikati. Opis i detalji o proizvodima nam šaljete preko maila. Potpisujemo ugovor koji štiti vas i nas, a koji se u svakom trenutku može otkazati s vaše strane.

Mi vaše proizvode plasiramo:
1. u shop-u pod kategorijom koja odgovara ili stvaramo novu
2. na našoj početnoj stranici sa oznakom “novo”
3. na Google plaćenim oglasima sa ključnim riječima
4. na društvenim mrežama

Kada narudžbe ulaze kod nas, mi ih obrađujemo, pakiramo i šaljemo kupcu (unutar RH i van, cijena dostave se automatski računa u web shop-u). U slučaju da su proizvodi kod vas, vi šaljete nama, mi kupcima.

Za više informacija o uključenju u CroBuy platformu kontaktirajte nas na e-mail info@mzd.hr, ili na telefon 099 330 0133, ili nas posjetite uz prethodnu najavu na adresi Poljana Zdenka Mikine 45, u Zagrebu od 8:00 do 16:00 sati od ponedjeljka do petka.

Radujemo se suradnji ❤
Vaš CroBuy Team