News

Što stoji iza kratice MZD

Marijanski zavjet za Domovinu svoj hod je započeo 2015 godine zavjetnim hodočašćem, a pokrenuli su ga branitelji i mladi. To hodočašće je životno, neprekidno, prenosi se sa generacije na generaciju. Iz potrebe se rodila želja iz želje čežnja koja je postala stvarnost. Cijela Hrvatska obuhvaćena je u naše hodočašće, a postaje na tom hodu su marijanska svetišta i stratišta iz Domovinskog rata.

MZD d.o.o. je firma, čiji je isključivi vlasnik Bratovština Marijanski zavjet za Domovinu, koja za cilj ima vratiti gostoprimstvo i bratsku ljubav koju su nam sve ove godine bezuvjetno davali ljudi diljem Hrvatske primajući hodočasnike na konak. Zahvalnost želimo uzvratiti na način da se to bratoljublje nastavi i preko granica, a zato smo pokrenuli platformu Crobuy. Svrha je okupiti u što većem broju male poduzetnike, obrtnike, braniteljske zadruge i umjetnike koji proizvode hrvatske autohtone proizvode, te na taj način pomoći svakom od njih da zaigra tržišnu utakmicu.

Naš je motiv proširiti hrvatske autohtone proizvode na svjetsko tržište, te na taj način pomoći malim proizvođačima da opstanu i u Hrvatskoj ostanu. Zrno čini pogaču.

Budite naš dragi gost, prošećite stranicom Crobuy, podržite naše partnere svojom kupnjom, a kada prolazite centrom Zagreba, nemojte biti stranac, svratite nam u Tomašićevu 10, rado ćemo vas primiti.

Vaš Crobuy tim