O internetskoj platformi CroBuy

Web shop CroBuy internetska platforma za plasiranje autohtonih hrvatskih proizvoda je u krajnjoj fazi izrade. Internet prodaja i marketing predstavlja najjeftiniji i najučinkovitiji način da svoje proizvode zadruge i OPG-ovi predstave europskom i globalnom tržištu, dijaspori i strancima koji su na razne načine (makar i kroz turistički boravak) vezani za Hrvatsku i koji su zainteresirani za autentične hrvatske proizvode.

CroBuy je platforma zamišljena tako da se prepoznati proizvođač fokusira isključivo na kvalitetne hrvatske proizvode, a mi se brinemo za prezentaciju proizvoda i povezivanje s kupcima uz stvaranje prepoznatljivog hrvatskog CroBuy brenda.

Fokusiramo se na jačanje regionalnog razvoja kroz zajedničko plasiranje proizvoda na tržište. Ideja je (rješenje problema) u spajanju malih (OPG) proizvođača domaćih hrvatskih proizvoda i kupaca unutar Hrvatske i zemalja Europske unije.

Cilj je kroz jačanje novog prodajnog kanala za male poduzetnike, omogućiti im povećanje prodaje i proizvodnje te prodaju autentičnih hrvatskih proizvoda. Platforma želi pridonijeti tome da se proizvođač može fokusirati isključivo na proizvode i promoviranje kraja Hrvatske iz kojeg dolazi, a kupac na autohtonost, unikatnost i kvalitetu hrvatskog proizvoda.