Podaci o dostavi

Ugovor o kupoprodaji je sklopljen trenutkom prihvata ponude kupca, a proizvod će biti otpremljen dostavnoj službi u roku 5 radnih dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni) po primitku uplate kupoprodajne cijene.

Ako kupac odabere način plaćanja u sjedištu prodavatelja, ugovor o kupoprodaji je sklopljen trenutkom prihvata ponude, a proizvod će biti isporučen odmah nakon plaćanja proizvoda.

Proizvod će biti dostavljen kupcu na teritoriju Republike Hrvatske u roku od 8 radnih dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni) od predaje proizvoda dostavnoj službi; kupcu na adresi unutar Europske unije u roku od 15 radnih dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni) od predaje proizvoda dostavnoj službi; kupcu na adresi unutar Sjedinjenih Američkih Država i Kanade u roku od 15 radnih dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni) od predaje proizvoda dostavnoj službi, a kupcu na adresi unutar Republike Srbije te Bosne i Hercegovine u roku od 15 radnih dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni) od predaje proizvoda dostavnoj službi.

Račun R1 kupac je dužan zatražiti prilikom ispunjavanja narudžbe, naknadni zahtjevi za R1 računom neće biti uvaženi.

Ukoliko se plaćanje vrši bankovnom doznakom (virmanom ili Internet bankarstvom) kupac je dužan koristiti podatke za uplatu koje primi e-poštom od strane prodavatelja.

Ugovorena kupoprodajna cijena uključuje sve poreze i davanja te je izražena u hrvatskim kunama. Uz cijenu u hrvatskim kunama, naznačena je cijena u američkim dolarima i eurima. Napominjemo da je sredstvo plaćanja u Republici Hrvatskoj kuna te kupac plaća trošak konverzije valuta.

OPIS NAČINA ISPORUKE PROIZVODA I TROŠKOVA DOSTAVE

Narudžbu MZD d.o.o.dostavlja u rokovima navedenima pod „Cijena proizvoda i način plaćanja“ te „Podaci o dostavi“. Dostava proizvoda vrši se putem dostavnog partnera Hrvatska pošta za dostave na teritoriju Republike Hrvatske, Europske Unije, Republike Srbije i Bosne i Hercegovine, a dostava za narudžbe izvan Europe obavljat će se putem DHL dostavne službe.

MZD d.o.o. prije svake isporuke proizvoda provjerava ispravnost naručenog proizvoda.

TROŠKOVI DOSTAVE

Troškove dostave u cijelosti plaća kupac, osim ako je drugačije navedeno na stranici www.crobuy.hr

MZD d.o.o. dostavu vrši unutar Republike Hrvatske, Europske Unije, Bosne i Hercegovine i Republike Srbije te ostatak svijeta.

Kupci su dužni pošiljku preuzeti i pregledati pred dostavljačem, a sve kako bi se izbjegle naknadne reklamacije zbog mogućnosti oštećenja pošiljke prilikom dostave.

Ukoliko MZD d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti naručeni proizvod, o tome će obavijestiti kupca. Kupac može prekinuti narudžbu ili pričekati dok proizvod bude ponovno dostupan. Ukoliko MZD d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti proizvod u ugovorenom roku obavještava kupca koji mu je dužan ostaviti naknadni razumni rok za ispunjenje ugovora o kupoprodaji.

Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, MZD d.o.o. zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.